Torekov
Från jord till bord
Belägna längst ut på Bjärehalvön mitt i Sveriges alldeles egna matmecka har vi sedan vi öppnade restaurangen 1990 haft ett nära samarbete med våra lokala odlare och producenter. Bönderna sätter det en stor prägel på G Swensons och menyn görs utefter det som skördas och det som producenterna kan leverera. Allt ifrån den första nypotatisen, moroten eller salladsbladet, rapsoljan, kycklingen, oxfilén, råvarorna kommer alla från vår omnejd så gott det går och är oftast hämtade av oss själva färska varje morgon.
Varför arbeta hos oss?
-
Var en del av en fantastisk familj
Vi är alla en del av en familj på Swensons och skapa den magi våra gäster kommer för. Arbeta tillsammans riktiga proffs inom service. Tempot är högt men stämingen är högre, arbetet är tufft men med världens bästa gäng så blir det inte bättre. Vi är en tight community som alla hjälps åt och har kul på och utanför jobbet. Tillsammans skapar vi minnen för livet, varje sommar. -
Upplev Torekov när det är som bäst
Folk kommer långväga för att få uppleva Torekov under sommarhalvåret. Arbeta på en av de mest anrika restaurangerna i byn, cykla till jobbet och spirng ner och ta ett morgondopp innan eller efter jobbet, kanske under din rast? Ta båten ut till Väderön och njut av Sveriges bästa klippbad. Det är helt enkelt en magisk plats som bara kan upplevas. -
Skapa relationer med inspirerande gäster
Gästerna som besöker G Swensons kommer från hela världen. Många som bor eller har sommarhus i Torekov och besöker vår krog är riktigt häftiga människor som gjort magiska resor i sina liv. Att få servera dessa gäster förstaklassig service och lära känna dem är väldigt inspirerande. Till våra stamgäster hör kungafamiljen och många av de mest ledande entreprenörerna i Sverige.