G Swensons Krog logotype

Jarl Toremalm

Krögare – Administration

Lång tid har det gått för projektet G Swensons, anorna kommer sedan 1907 då min farfar öppnade dörren till sin skeppsfurnering. När jag byggde om matsalen inne i huset 1991 var det för att göra en klassiker, vi dekormålade borden, vi köpte ett tidlöst porslin och vi lade nytt trägolv. Idag 2017 är det bara ny färg på väggarna som skiljer 1991 från 2017. 

Det är varje år en utmaning att driva krog i Torekov. En härlig utmaning. Under vintern försöker vi se vilka trender som kommit eller försvunnit. Att ta till sig dessa och samtidigt behålla det som våra kunder vill ha av oss är en av utmaningarna. En annan är personalomsättningen, varje år 40 - 60 % ny personal vilket håller mig igång och jag påminns hela tiden om vad som är viktigt. Vi har en förmåga att attrahera ett fantastiskt gäng till G Swensons varje säsong och det är alltid lika kul att se vilka talanger som kommer och tar plats i huset.

Jag är till högsta del själv delaktig i driften och utvecklingen av G Swensons krog. Det är en ynnest att få arbeta i gamla familjehemmet och att få bemöta mina gäster så gott som varje dag, servera och överraska med god mat och mina viner jag samlat från världens alla hörn. Hoppas vi ses på krogen!

Några av mina kollegor